vrijdag 16 maart 2018

Voor de mensen om mij heen

En dit vertrouw en weet ik dat ik zal blijven leven en bij u allen zal blijven tot vordering en blijdschap van uw geloof, opdat uw roemen in Christus Jezus overvloedig is door mij, door mijn hernieuwde aanwezigheid bij u.
Het zal jullie geloof versterken en de blijdschap vergroten als ik nog blijf leven. Jullie roemen in Christus zal overvloedig zijn als mijn leven hier in de gevangenis niet eindigt met het doodvonnis, maar ik weer opnieuw in jullie aanwezigheid zal zijn. Paulus kon zich al verheugen op de gezichten die hij zou zien en zag al voor zich hoe ze samen God zouden loven en prijzen.

Ik heb er een beetje van geproefd dit jaar. De artsen dachten dat onze zoon (19) een hersentumor had. Na een operatie en bijna 4 weken wachten kregen we een nieuwe uitslag en bleek het niet om een tumor te gaan! Het was alsof hij helemaal onverwachts het leven opnieuw had gekregen, wat een blijdschap, wat was God goed voor hem en ons geweest!

Het leven is zo kostbaar. Ik wil het vieren, ook als er geen ziekte of bijna-dood is. Ik wil God ervoor danken en Hem loven en prijzen voor dit geweldige geschenk, voor de mensen om mij heen. En boven alles voor Jezus, die dood was, maar opgestaan is en nu op dit moment en voor eeuwig LEEFT!


1 opmerking: