vrijdag 15 april 2016

Da's pas leven! (10)

Het woord 'privacy' was een beetje uit ons woordenboek verdwenen. Daar kom ik later nog op terug. Maar dat kan natuurlijk ook een beetje te ver gaan! Voor bezoekers was het niet toegestaan om naar boven te gaan. Toch raakte er weleens iemand bewust of onbewust verdwaald.

Ik was aan het douchen, toen plotseling de deur openging (lang leve de douchegordijnen!) en een vaste bezoeker binnen kwam. Nou ja, binnen kwam... hij was na het optrekken van zijn wenkbrauwen (wat ik al veel te lang vond duren!), weer heel snel verdwenen. Ik word echt niet zo gauw boos, eigenlijk zelden, maar die keer was ik ontzettend boos, zo kende ik mezelf niet!

Ik kan er nu echt om lachen, het is belachelijk dat onze douchedeur niet fatsoenlijk op slot kon en nog gekker dat we daar niks aan deden! Ik trilde nog na van woede, toen ik beneden kwam en niet tegen deze gast, maar tegen mijn teamleden flink te keer ging over hem! Dat heeft er toe geresulteerd dat óf we een cijferslot op de deur naar boven hebben geplaatst óf dat we 'm intensiever gingen gebruiken, maar in elk geval dat we een goed slot op onze badkamerdeur kregen.

Toen we pas herinneringen ophaalde over die tijd en dit ter sprake kwam, kon m'n man zich het niet eens meer herinneren!

Misschien werd ik zo boos, omdat dit de enige (ik dacht gewaarborgde) plek was waarin ik nog een beetje privacy had...

Oh Shit! She’s Pissed:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten