donderdag 17 maart 2016

Welkom!

Welkom in mijn schrijfschuurtje!
Misschien een wat vreemde naam, ik zal het uitleggen. Als kind woonde ik bij mijn ouders, samen met mijn 3 grote broers en mijn 2 kleine zusjes. Het was geen groot huis. Het bed van mijn ouders stond in de huiskamer, je kon hem opklappen, zodat je er overdag niet veel van zag.
In de tuin stond een schuurtje, daar kon ik mijn vader elke ochtend en avond vinden. Dat was de plek waar hij zijn stille tijd hield. Zijn Bijbel lag er en er hingen wat mooie plaatjes aan de muur. Er was een lamp en wat schrijfmateriaal.

Fascinating article about scripture study, habits, and how our brains can be rewired for gospel learning! Significant!!:

Mijn vader heeft geen schuur meer nodig. Zijn kinderen zijn allemaal het huis uit. Nu is het mijn beurt om in ons drukke gezinsleven rust en ruimte te vinden om te doen wat ik graag doe: schrijven! Ik heb er tot nu toe niet echt een vaste plek voor, maar hier in een hoekje van het wereldwijde web vind ik wat ruimte om een paar verhalen op papier te zetten. Voel je vrij om over mijn schouder mee te lezen.

Geniet ervan!

1 opmerking: